The Sriwijaya University Library

  • Home
  • Information
  • News
  • Help
  • Librarian
  • Login
  • Member Area
  • Select Language :
    Arabic Bengali Brazilian Portuguese English Espanol German Indonesian Japanese Malay Persian Russian Thai Turkish Urdu

Search by :

ALL Author Subject ISBN/ISSN Advanced Search

Last search:

{{tmpObj[k].text}}
Image of PERKEMBANGAN BIAYA MADYA DAN EFISIENSI INDUSTRI MAKANAN DAN MINUMAN DI INDONESIA TAHUN 2000-2005

Skripsi

PERKEMBANGAN BIAYA MADYA DAN EFISIENSI INDUSTRI MAKANAN DAN MINUMAN DI INDONESIA TAHUN 2000-2005

Selvia, Lilis - Personal Name;

Penilaian

0,0

dari 5
Penilaian anda saat ini :  

Penelitian ini bertujuan untuk (1) mengetahui bagaimana perkembangan biaya madya pada industri makanan dan minuman di Indonesia, (2) mengetahui bagaimana perkembangan efisiensi industri makanan dan minuman di indonesia. Data yang digunakan adalah data sekunder yang diperoleh dari berbagai sumber seperti Badan Pusat Statistik, dengan menggunakan data tahun 2000-2005. berdasarkan analisis, penelitian ini menunjukkan bahwa biaya madya cenderung meningkat. Kenaikan pada tahun 2000 ke 2005 adalah 124,41 persen, dengan rata-rata biaya madya adalah 0,144 persen per tahun. Efisiensi pada industry makanan dan minuman cenderung tidak efisien karena biaya madya lebih besar dari pada nilai tambah. Efisiensi pada tahun 2000 ke 2005 menurun, dan rata-rata efisiensi pertahun adalah 0,41855. Kata kunci: biaya madya, nilai tambah, dan efisiensi


Availability
Inventory Code Barcode Call Number Location Status
0907000398T48196T481962009Central Library (REFERENCES)Available but not for loan - Not for Loan
Detail Information
Series Title
-
Call Number
T481962009
Publisher
Inderalaya : Prodi Ekonomi Pembangunan, Fakultas Ekonomi Universitas Sriwijaya., 2009
Collation
xiv, 76 hlm.; tab.; 29 cm.
Language
Indonesia
ISBN/ISSN
-
Classification
338.521 07
Content Type
Text
Media Type
-
Carrier Type
-
Edition
-
Subject(s)
Ekonomi pembangunan
Efisiensi Industri
Specific Detail Info
-
Statement of Responsibility
MI
Other version/related

No other version available

File Attachment
  • PERKEMBANGAN BIAYA MADYA DAN EFISIENSI INDUSTRI MAKANAN DAN MINUMAN DI INDONESIA TAHUN 2000-2005
Comments

You must be logged in to post a comment

The Sriwijaya University Library
  • Information
  • Services
  • Librarian
  • Member Area

About Us

As a complete Library Management System, SLiMS (Senayan Library Management System) has many features that will help libraries and librarians to do their job easily and quickly. Follow this link to show some features provided by SLiMS.

Search

start it by typing one or more keywords for title, author or subject

Keep SLiMS Alive Want to Contribute?

© 2025 — Senayan Developer Community

Powered by SLiMS
Select the topic you are interested in
  • Computer Science, Information & General Works
  • Philosophy & Psychology
  • Religion
  • Social Sciences
  • Language
  • Pure Science
  • Applied Sciences
  • Art & Recreation
  • Literature
  • History & Geography
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Advanced Search